Zoom Meetings 1-godišnja pretplata - pristup diskontiranim stopama

prod-zoom-logo_Re-cut_Re-sized.png
SKU: G-50708
Administracijska naknada: €49.00
SolutionDonor PartnerMediaPlatformOpis: 

Zoom Meetings kombinira video i audio konferencije, jednostavne mrežne sastanke i grupne poruke u jednu platformu. Zoom Meetings se pokreće na mobilnim i desktop uređajima i u hardverski opremljenim konferencijskim salama.

Ova ponuda omogućava pristup popustu od 50 posto na jednogodišnju pretplatu za Zoom Meetings Pro ili Business plan i određeni add-ons (dodaci) za do 99 licenci. Nakon što zatražite ovu ponudu i platite TechSoup administrativnu naknadu, također ćete direktno platiti Zoom za pretplatu s popustom. Iznos koji ćete platiti Zoom ovisi od vrste pretplate, broja licenci i dodataka koje odaberete. Pogledajte Details and Service Costs sekciju ispod za više informacija.

Pogodnosti za organizacije

Možete koristiti Zoom Meetings da

 • Povežite lokalne i udaljene članove tima mrežnim sastancima kojima se možete pridružiti s bilo kojeg računara ili mobilnog uređaja
 • Organizujte prezentacije ili treninge s partnerima, donatorima, volonterima i biračima

Glavne mogućnosti

 • Audio i video visokog kvaliteta: Video možete strimovati do 720p.
 • Screen sharing: Bilo koji sudionik može podijeliti ekran sa grupom. Domaćin može odabrati da dozvoli više učesnika da istovremeno dijele svoje ekrane. Možete zajednički komentirati dijeljene ekrane.
 • Recording: Sastanke možete snimati u formatima MP4 (video), M4A (audio) i tekst (chat). Možete ih spremiti lokalno ili, uz doplatu za više od 1 GB, u Zoom Cloud.
 • Funkcije na mobilnim ueđajima: Možete zakazati, pokrenuti, pridružiti se i dijeliti ekrane na mobilnim uređajima.
 • Zakazivanje iz programa Outlook i Chrome: Pomoću besplatnih dodataka možete zakazivati sastanke direktno iz programa Outlook Calendar ili Google Calendar.

Saznajte više na -ovoj web stranici.

Podrška

Kupci Zoom-a imaju pristup online centru za podršku 24/7/365. Podrška putem e-maila, chata ili telefona takođe je dostupna, ovisno o planu pretplate.

Izaberite pažljivo

Administrativna naknada za ovaj proizvod ne može se povratiti i proizvod se ne može zamijeniti.

Dobivanje ovog proizvoda

Kada TechSoup odobri Vaš zahtjev, poslat ćemo poruku na e- mail adresu Vaše organizacije s uputama za dobivanje i aktiviranje ovog proizvoda.

Detalji i troškovi usluge

Zahtjevi sustava Pogledajte sistemske zahtjeve Zoom Meetings:
Datum početka Vaša jednogodišnja pretplata započinje na datum kada je zahtjev za proizvod odobren, a ne na datum kada je račun postavljen.

Preporučujemo da pretplatu za Zoom postavite čim Vaš zahtjev bude odobren.
Popust Ova ponuda omogućava pristup popustu od 50 posto na jednogodišnju pretplatu za Zoom Meetings Pro ili Business plan i određeni dodaci za do 99 licenci. Nakon što zatražite ovu ponudu i platite TechSoup administrativnu naknadu, također ćete direktno platiti Zoom za pretplatu s popustom. Iznos koji ćete platiti Zoom ovisi od vrste pretplate, broja licenci i dodataka koje odaberete. br />
Ovaj popust se ne može kombinirati sa drugom ponudom.
Dodaci I opcije Sljedeće dodatke i opcije možete kupiti s popustom od 50 posto.
 • Zoom Rooms
 • Zoom Conference Room Connector
 • Zoom Video Webinars
 • Large meetings
Ove usluge možete dodati bilo kada u pretplatničkoj godini da biste ostvarili popust od 50 posto. Godišnje naknade naplaćivat će se proporcionalno u dijelu godine.
Potreban je jednogodišnji ugovor o plaćenim uslugama Morate se složiti da unaprijed platite Zoom za jednogodišnji ugovor o usluzi koji se ne može vratiti. See Uslovi usluge Zoom.
Onemogućite automatsko obnavljanje kako biste izbjegli naplatu Sve pretplate na Zoom postavljene su da se automatski obnove za godinu dana po maloprodajnoj cijeni. Da biste zadržali popust, isključite ovu postavku i vratite se na [PNGO NAME] za godinu dana prije isteka pretplate da biste ponovo zatražili ovu ponudu.
Nastavak usluge nakon godinu dana Da biste nastavili primati popust za Zoom sastanke i nakon početne godine pretplate, morate ponovo potvrditi ispunjavanje uvjeta tako što ćete ponovo tražiti ovu ponudu svake godine.

Ako ovu ponudu ne zatražite na vrijeme ili ako više ne ispunjavate uvjete, Zoom će pretvoriti Vašu pretplatu u punu maloprodajnu cijenu.
Postojeći pretplatnici Ovu ponudu možete zatražiti ako već imate pretplatu na Zoom uz plaćanje, ali morat ćete stvoriti novi račun za Zoom s drugom adresom e-pošte. Ovom ponudom ne možete obnoviti postojeću pretplatu na Zoom.
Pregled Zoom sastanaka Zoom nudi potpuno opremljeni Basic plan besplatno uz neograničene sastanke. Basic plan ima vremensko ograničenje od 40 minuta za sastanke sa tri ili više učesnika.
Potrebna je kreditna kartica ili PayPal Zoom zahtijeva važeći broj kreditne kartice ili PayPal račun za plaćanje usluge s popustom.